Lisää Altraversen uutisia

Altraverse julkisti streamissa neljä uutta lisenssiä ja kertoi koronan vaikutuksista myyntiin. Manga on myynyt pandemian aikana niin hyvin, että he eivät ole kokeneet tappioita aiempiin vuosiin verrattuna. Itse asiassa myyntiluvut ovat tällä hetkellä paremmat kuin viime vuonna samaan aikaan. Yksi syy tähän on varmasti, että Saksassa ei missään vaiheessa ole kielletty lähetyksien toimittamista, joten mangaa on pystynyt tilaamaan kotiin, vaikka kirjakaupat eivät olisikaan olleet auki.

Uudet lisenssit ovat:

Adou
Candy & Cigarettes
Nare no Hate no Bokura
Osana Najimi no Majo ni Tsuite

En valitettavasti taaskaan löydä Altraversen uutuuksista mitään itselleni. Vahvin kandidaatti on Osana Najimi no Majo ni Tsuite, joka sijoittuu samaan maailmaan kuin arvostelemani Majo-kun to Watashi mutta kertoo eri hahmoista. Valitettavasti kyseessä on kokoelma lyhyitä tarinoita, jotka eivät liity toisiinsa. Jo itse pääteos kärsi kiireen tunnusta ja siitä, että lopussa asioita ei ehditty käsitellä kunnolla, joten lyhärikokoelma ei innosta, paitsi jos paljastuu, että kaikki lyhärit kertovat samasta maailmasta.

Candy & Cigarettes on sarja, jonka piirrostyyli uppoaa hyvin ja se tekisi mieli ostaa jo ihan sen takia, mutta “pikkutyttö on palkkatappaja” on yksi niistä tropeista, joista en jaksa kiinnostua. Jos hahmo olisi edes teini-ikäinen, voisin kuvitella antavani tälle mahdollisuuden.

Adoussa myöskin näyttää olevan lapsi, joka on kasvatettu tappokoneeksi tai salaiseksi aseeksi, eli ei kiitos. Tätä sarjaa kehuttiin streamissa huikeaksi ja omalaatuiseksi, joten kenties siitä kuullaan vielä, kunhan pokkareita ilmestyy enemmän kuin yksi. Altraverse kertoi haluavansa olla suunnannäyttäjä tämän sarjan kanssa, eikä sitä ilmeisesti ole lisensoitu vielä muualla lännessä.

Nare no Hate no Bokura kertoo luokkakokouksesta, joka muuttuu psykologiseksi kauhuksi, kun muut paikalle kutsunut tyyppi pakottaa heidät ihmiskokeeseen ja menneisyydestä alkaa paljastua kouluaikojen synkkiä salaisuuksia. Sarja vaikuttaa ihan kiinnostavalta, mutta sitä on ilmestynyt vasta kaksi pokkaria enkä pidä piirrostyylistä.

Viiden viikon päästä on tulossa vielä lisää lisenssejä. Altraverse kertoi investoineensa todella siisteihin projekteihin. Lisää ranobeja ei kuitenkaan ole tulossa, koska heillä on niitä jo niin monta valikoimassa eivätkä ranobesarjojen myyntiluvut yllä mangan tasolle.

One thought on “Lisää Altraversen uutisia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s